Αποστολές εντός Αττικής

Για τις αποστολές εντός νόμου Αττικής, χρησιμοποιούμε την Speedex και τα έξοδα αποστολής είναι 3.00€.

Αποστολές εκτός Αττικής

Για τις αποστολές στο υπόλοιπο της ελληνικής επικράτειας, χρησιμοποιούμε την Speedex κια τα έξοδα αποστολής είναι 3.30€.

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από το κατάστημα μας (Λ. Κηφισίας 357, Κηφισιά, Αθήνα, Τηλ. 210 6203004). Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων με email η τηλεφωνικά όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή.

Χρόνος αποστολής

Οι χρόνοι αποστολής καθορίζονται από την ταχυδρομική εταιρεία. Κατά την διεκπεραίωση και αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ένα e-mail όπου θα αναγράφεται το tracking code, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε την παραγγελία σας στον ιστότοπο της ταχυδρομικής εταιρείας. Συνήθως, χωρίς να είναι δεσμευτικό, οι αποστολές εντός Αττικής παραδίδονται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Οι αποστολές εκτός Αττικής παραδίδονται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Αποστολές οι οποίες πρέπει να φτάσουν σε απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς ενδέχεται να καθυστερήσουν περισσότερο.

Ενδέχεται να υπάρχει διαφορά στα χρώματα της φωτογραφίας από την πραγματικότητα.