Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση της από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier, στο χώρο σας με αντικαταβολή. Το κόστος αντικαταβολής είναι 1.70€.

Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank. Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα ασφαλής. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Τραπεζική κατάθεση

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής:

  • Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής «Τραπεζική Κατάθεση»
  • Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας
  • Ως αιτιολογία κατάθεσης χρησιμοποιείστε το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό παραγγελίας σας

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
IBAN GR65 0140 1530 15300 2320006150
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ART FORUM

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά ή πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας (Λ. Κηφισίας 357, Κηφισιά, Αθήνα, Τηλ. 210 6203004 ). Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων με email η τηλεφωνικά όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα μας για 5 εργάσιμες ημέρες (αφότου επικοινωνίας, η παραγγελία σας μπορεί να παραμείνει στο κατάστημα παραπάνω).